Форум проекта ProTV.UA

Цифровое эфирное ТВ, спутниковое, кабельное, IPTV, OTT, радиовещание
Форум ProTV Форум ProTV    Новости ProTV Новости ProTV    Форум Mediasat Форум Mediasat
Текущее время: 28 ноя 2024, 20:29
* Вход   * Регистрация

MediaPlayer - интернет-магазин по продаже, установке, настройке, обслуживанию
медиаплееров, сет-топ-боксов, домашних кинотеатров
Розница/опт. Гибкая система скидок. Доставка по Киеву, Украине.
Тел. (+38 050) 130 86 81, (098) 151 30 51

Видео с Ex.UA, FS. UA, Вконтакт на экране телевизора

Спутниковое. кабельное, эфирное ТВ, Т2, Openbox, Киев и Украина Конверторы INVERTO, весь модельный ряд, прямые поставки от производителя,лучшая цена в Украине

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 56 ]  На страницу 1, 2, 3  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Радио Система. Кривой Рог. Отказ от частоты 67.71 МГц
Сообщение Добавлено: 15 мар 2008, 03:58 
Администратор
Администратор

Images: 4
Страна: Ukraine (ua)

Повысить репутациюПонизить репутацию
РІШЕННЯ № 453

05.03.2008 м. Київ Протокол № 9

Про заяву ТОВ „ТРК „Медіа-Система”, м. Кривий Ріг
Дніпропетровської обл., щодо переоформлення ліцензії
(НР № 1226 від 24.10.2003) та видачі ліцензії на мовлення

Розглянувши заяву товариства з обмеженою відповідальністю „Телерадіокомпанія „Медіа-Система”, м. Кривий Ріг Дніпропетровської обл. (юридична адреса: вул. Бикова, 12, м. Кривий Ріг Дніпропетровської обл., 50036; фактична адреса: вул. Телевізійна, 3-а, м. Кривий Ріг Дніпропетровської обл., 50086; директор Гай О. А.), про переоформлення ліцензії НР № 1226 від 24.10.2003 (105.2 МГц та 67.71 МГц у м. Кривому Розі, потужність передавачів по 0.25 кВт, обсяг мовлення – по 24 год./добу) у зв’язку зі зміною програмної концепції мовлення, відмовою від мовлення на частоті 67.71 МГц у м. Кривому Розі, керуючись статтями 12, 23, 31, 35 Закону України “Про телебачення і радіомовлення”, статтями 18, 24 Закону України „Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення”, Національна рада

вирішила:
1. Переоформити ліцензію НР № 1226 від 24.10.2003 товариства з обмеженою відповідальністю „Телерадіокомпанія „Медіа-Система”, м. Кривий Ріг Дніпропетровської обл., у зв’язку зі зміною програмної концепції мовлення, та видати ліцензію на мовлення, зазначивши у ліцензії:
- код ЄДРПОУ: 32411120;
- вид мовлення: ефірне (радіомовлення);
- вихідні дані (логотип, позивні, емблема): „Радіо Система”;
- програмна концепція мовлення: згідно з додатком 1 до рішення (підписаним заступником начальника управління контролю та моніторингу);
- докладні характеристики каналу мовлення, мережі мовлення: згідно з додатком 2 до рішення (підписаним начальником відділу частотного погодження та міжвідомчої координації);
- періодичність, час, обсяги та сітка мовлення: по 24 години на добу.
2. Фінансово-економічному управлінню, на підставі положення “Про порядок розрахунку та сплати телерадіоорганізаціями грошового (ліцензійного) збору за видачу ліцензії (дубліката ліцензії), за внесення змін до ліцензії на мовлення”, провести розрахунок, видати ТОВ „ТРК „Медіа-Система”, м. Кривий Ріг Дніпропетровської обл., направлення та рахунок на сплату ліцензійного збору за зміну програмної концепції мовлення, визначивши ліцензійний збір у розмірі п’яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
3. Після сплати ліцензійного збору, враховуючи внесені зміни, видати ліцензію на мовлення товариства з обмеженою відповідальністю „Телерадіокомпанія „Медіа-Система”, м. Кривий Ріг Дніпропетровської обл., строк дії залишається без змін – по 20.12.2008.
4. При видачі переоформленої ліцензії на мовлення ліцензія НР № 1226 від 24.10.2003 вважається недійсною та вилучається.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на ліцензійний департамент та управління контролю та моніторингу.

Голова Національної ради /підпис/ В. Шевченко

В. о. відповідального секретаря -
заступник голови Національної ради /підпис/ Ю. Плаксюк

Youtube-канал DX приема и ловли FEEd-ов - Телеграм-канал портала ProTV- t.me/protv_ua

Ответить с цитатой  

Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 15 мар 2008, 03:59 
Администратор
Администратор

Додаток 1
до рішення Національної ради
05.03.2008 № 453

Програмна концепція мовлення
Товариства з обмеженою відповідальністю „Телерадіокомпанія
„Медіа-Система”, м. Кривий Ріг Дніпропетровської обл.

I. “Мова (мови), якою (якими) вестимуться передачі”: українська – не менше 75%;
ІІ. Частка програм власного виробництва: 24 години на добу, 100%;
години та хвилини на добу, відсоток від загального обсягу мовлення
ІІI. Мінімальна частка національного аудіовізуального продукту (в тому числі власного виробництва): 24 години на добу, 100%;
години та хвилини на добу, відсоток від загального обсягу мовлення
ІV. Формат (відповідно до програмної концепції): розважальний;
інформаційний, культурологічний, просвітницький, розважальний, дитячий, інформаційно-розважальний, розважально-інформаційний, інформаційно-просвітницький, інформаційно-культурологічний...тощо

Youtube-канал DX приема и ловли FEEd-ов - Телеграм-канал портала ProTV- t.me/protv_ua

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 16 мар 2008, 11:41 
Новичок

Два раза перечитал полностью и так и не понял им выдалили УКВ частоту или нет? Вроде нет, что это значит? НР форсирует сохранение УКВ вещание?

Ответить с цитатой  

Спутниковый ресивет Violet

Журнал о спутниковом ТВ - MEDIASAT

Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 16 мар 2008, 11:57 
Администратор
Администратор

Цитата:
відмовою від мовлення на частоті 67.71 МГц у м. Кривому Розі

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 16 мар 2008, 13:14 
Новичок

www.protv.net.ua писал(а):
Цитата:
відмовою від мовлення на частоті 67.71 МГц у м. Кривому Розі

Так это то что они просили, а в самой резолюции я не видел "вилучити частоту" + в конце решения там где месторасположения передатчиков указаны и УКВ и ФМ. гляньте на оригинал

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 16 мар 2008, 16:32 
Ударник труда
Ударник труда

Нацсовет не имеет права отказать в изъятии частоты в случае такой инициативы ТРК. Хотя у нас в Харькове 69.83, 70.79, 72.35 местные станции еще держут у себя, хотя зачем...?

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 16 мар 2008, 18:39 
Новичок

Харьковчанин писал(а):
Нацсовет не имеет права отказать в изъятии частоты в случае такой инициативы ТРК. Хотя у нас в Харькове 69.83, 70.79, 72.35 местные станции еще держут у себя, хотя зачем...?

Я тоже знаю что вроде должны изьять. но этого я в документе не увидел
А насчёт УКВ в Харькове - печально....

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 16 мар 2008, 18:53 
Ударник труда
Ударник труда

Дак а смысл- все эти станции представлены в ФМ, УКВ даже бабки с дедками не слушают уже.

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 16 мар 2008, 19:10 
Продвинутый пользователь

Харьковчанин писал(а):
Дак а смысл- все эти станции представлены в ФМ, УКВ даже бабки с дедками не слушают уже.

Да, это точно. Мало приемников с УКВ сейчас делают, разве что в музыкальных центрах встраивают ещё этот диапазон. У нас в Симферополе тоже есть одна ФМ станция которая дублирует себя ещё в УКВ, но пока что они не отказываются от нижней частоты.

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 16 мар 2008, 20:42 
Новичок

Lixey писал(а):
Харьковчанин писал(а):

Да, это точно. Мало приемников с УКВ сейчас делают, разве что в музыкальных центрах встраивают ещё этот диапазон. У нас в Симферополе тоже есть одна ФМ станция которая дублирует себя ещё в УКВ, но пока что они не отказываются от нижней частоты.

Я считаю что УКВ убили, достачно сравнить с Россией

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 16 мар 2008, 20:50 
Ударник труда
Ударник труда

Ну...давайте еще сравним наших глав государств. Это же Россия!

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 16 мар 2008, 21:07 
Активный писатель
Активный писатель

Lixey писал(а):
Харьковчанин писал(а):

Я вважаю, що УКХ - діапазон в Україні потрібно розвивати. Всі скаржаться, що вільних фм - частот лишилося мало, а перспективи "цифри" поки туманні. Чому ж не використати давно відомий і незаслужено забутий "радянський" діапазон? На УКХ, на відміну від СХ, якість звуку чудова. А щодо приймачів, то їх немає саме через те, що діапазон зараз нікого не цікавить, бо там немає радіостанцій. Будуть станції - одразу вирішиться і проблема приймачів. Яскравий доказ - Росія. Відродження УКХ - діапазону могло би посприяти і вирішенню проблем НРКУ. Національна радіокомпанія сьогодні має на УКХ частоти, які дозволяють усім трьом її каналам мовити по всій Україні. Отже, насправді НРКУ навіть не обов'язково виборювати частоти на ФМ. Достатньо поновити мовлення на УКХ і зробити цей діапазон загальнодоступним в Україні. Це я веду до того, що сама держава могла би бути зацікавлена у відродженні і розвитку УКХ - мовлення, мала б посприяти цьому процесу. Але у мене питання до когось, хто розбирається в технічних моментах: а чи багато взагалі вільних частот реально "нашкребти" в УКХ - діапазоні, якщо почати серйозно цим займатися? Адже не варто забувати, що "внизу" віддзеркалюється сигнал багатьох "верхніх" фм - станцій.

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 16 мар 2008, 21:28 
Активный писатель
Активный писатель

Харьковчанин писал(а):
Ну...давайте еще сравним наших глав государств. Это же Россия!
А це Україна. І що? Володимире, не варто аж так падати на коліна перед іноземним і ойкати "Як чудово там де нас нема". Я далекий від думки, що у нас якась ідилія, я вважаю, що самокритика мусить бути, але ж ця критика не повинна переходити у самоприниження. Країна у нас може стати нормальною лише тоді, коли ми почнемо себе поважати. Шанувати інших може лише той, хто сам себе шанує. А щодо голів держав, то наша політична система, при всіх її вадах, мені подобається значно більше, ніж російська. І Путина я абсолютно не сприймаю. І не тому, що він російський. Я молю Бога, щоб у нас НІКОЛИ не було такого Президента України :!:

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 16 мар 2008, 21:37 
Ударник труда
Ударник труда

Да, Максим, "правильно"! Зачем нам Президент, который поднимает делом благосостояние граждан? Зачем нам Президент, который поднимает государственные СМИ? Маяк ФМ, Вести, Культура! "Лучше" будем сидеть и иллюзорно думать "як же файно, в нас демократiя!" и на этом точка.

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 16 мар 2008, 21:47 
Новичок

По перше у ФМ діапазоні ще багато вільних частот
По друге у НРУ вже відібрали більшість частот УКХ Проміня та Культури
Щодо скільки УКХ мереж до теперішніх 4-х розроблених ще можно разробити 2-3 зі 100% покриттям України
Четверте - чомусь усім іншим державам діапазону ФМ вистачає, і мені куди більше подобається план щодо вівільнення 4 та 5 ТВК, сподіваюсь це так й буде, я лише понастолгував за тим мовленням що колись було
П'яте - парадокс, на цьому форумі усі завтято ненавидять НРУ, настільки що готові залишити і не развивати наявний радіопростир аби НРУ не вийшло в ФМ, але чомусь після уходу Проміня та Культури УКХ діапазон здох..... і виною цьому як раз місцеві станції, і немає чого розповідати тут про превосходство великой и могучей россии

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 16 мар 2008, 21:53 
Активный писатель
Активный писатель

Харьковчанин писал(а):
Да, Максим, "правильно"! Зачем нам Президент, который поднимает делом благосостояние граждан? Зачем нам Президент, который поднимает государственные СМИ? Маяк ФМ, Вести, Культура! "Лучше" будем сидеть и иллюзорно думать "як же файно, в нас демократiя!" и на этом точка.
Володимире, менше дивіться і слухайте "каналы государственной пропаганды", тоді не писатимете про "благосостояние". А щодо демократії, то я Вас трішечки розчарую. Демократією ні у нас, ні тим паче в Росії навіть не пахне. Точніше, у нас демократія "файна", а у них - "суверенная". Але у нас є бодай маленька перспектива колись стати демократією, а в Росії я не бачу навіть цього. Дуже прикро. У мене в Росії близькі люди живуть і я дуже хотів би, щоб вони жили у благополучній, демократичній державі. Але передумов я поки не бачу.

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 16 мар 2008, 22:05 
Ударник труда
Ударник труда

Харьковчанин писал(а):
Зачем нам Президент, который поднимает государственные СМИ? Маяк ФМ, Вести, Культура! "Лучше" будем сидеть и иллюзорно думать "як же файно, в нас демократiя!" и на этом точка.

угу, только вот новости в этих СМИ припадаюцца как и на наших всех СМИ до 2004 года, - "всё в встране афигенно, идем верным путем благодаря Президенту (богу) П., только вот кое-какие пид...сы иногда спонтанно от нефиг делать собираюцца и создают марш несогласных, который у здравомыслящих людей к себе не привлекает никакого внимания, ибо всё в стране хорошо!!!".
я против такой журналистики и таких СМИ, ибо власть таким образом за счет других мозгов (в связи отсуствия своих) и за счет купленных негодяев псевдо-журналистов навязывает ещё более неадекватно воспринимающим реальность простым гражданам свою чужь.
и создаюцца такие СМИ исключительно в интересах того кто рулит у власти, тобишь за деньги простых граждан им же вешают лапшу на уши!!!

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 16 мар 2008, 22:10 
Активный писатель
Активный писатель

ipsiasbt писал(а):
Хіба? Наскільки мені відомо, більшість тих УКХ - частот досі належить НРКУ, просто мовлення на них не ведеться через фінансові труднощі. Може, Борис Скуратівський нам це уточнить? А щодо розвитку ФМ, то я не маю абсолютно нічого проти. Просто я вважаю, що одне другому не заважає. Чим більше буде радіостанцій - тим краще! Я переконаний, що безглуздо не використовувати усі наявні можливості :!: І до чого справді тут Росія чи Україна, якщо наші станції просто не хочуть освоювати діапазон :?:

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 16 мар 2008, 22:16 
Новичок

Максим Стюфляєв писал(а):
ipsiasbt писал(а):
Хіба? Наскільки мені відомо, більшість тих УКХ - частот досі належить НРКУ, просто мовлення на них не ведеться через фінансові труднощі. Може, Борис Скуратівський нам це уточнить? А щодо розвитку ФМ, то я не маю абсолютно нічого проти. Просто я вважаю, що одне другому не заважає. Чим більше буде радіостанцій - тим краще! Я переконаний, що безглуздо не використовувати усі наявні можливості :!: І до чого справді тут Росія чи Україна, якщо наші станції просто не хочуть освоювати діапазон :?:

Відібрали - мережи промінь вже не існує, якщо немає мовлення протягом року частоту відбірають, зайдіть на www.ukrtvr.org - пройдіться по містам побачите

Використовувати дві системи паралельно - абсурд, особливо там де можно обійтися однією

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 16 мар 2008, 22:29 
Продвинутый пользователь

А щодо демократії, то я Вас трішечки розчарую. Демократією ні у нас, ні тим паче в Росії навіть не пахне. Точніше, у нас демократія "файна", а у них - "суверенная". Але у нас є бодай маленька перспектива колись стати демократією, а в Росії я не бачу навіть цього. Дуже прикро. У мене в Росії близькі люди живуть і я дуже хотів би, щоб вони жили у благополучній, демократичній державі. Але передумов я поки не бачу.

А кто сказал что в стране должна быть именно демократия??? :?: Существует много разных форм правления. И я считаю демократическую форму правления абсолютно не подходящей России. Считаю что России больше подходит монархическая модель. А с демократией в России далеко не уйдёшь. Страна затрещит по швам сразу. России нужен царь. Как это было всегда :!:

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 16 мар 2008, 22:33 
Активный писатель
Активный писатель

ipsiasbt писал(а):
ipsiasbt писал(а):

Відібрали - мережи промінь вже не існує, якщо немає мовлення протягом року частоту відбірають, зайдіть на www.ukrtvr.org - пройдіться по містам побачите

Використовувати дві системи паралельно - абсурд, особливо там де можно обійтися однією
Подивився. Дуже прикро :( Я думав, проблема лише в тому, щоб знайти кошти. Виявляється, доведеться ще й частоти наново "вибивати"...
А чому дві мережі - це абсурд? Якщо одна станція матиме частоти одночасно в двох діапазонах, звісно абсурд. Але ж у "нижньому" і "верхньому" діапазонах можуть працювати зовсім різні станції!

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 16 мар 2008, 22:36 
Ударник труда
Ударник труда

Между прочим я частенько бываю в России и сам все вижу, каналы российские смотрю редко, разве что Поле Чудес, т.к. люблю с детства. 70% россиян довольны жизнью- выборы это показали. А если Каспаров, который живет в США, чем-то несогласен- в РФ его никто не держит. В РФ в гривнах минимальная з/п 2000 грн. А у нас? Сидим на чужих энергоресурсах- уже б молчали.

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 16 мар 2008, 22:43 
Пользователь

Цитата:
В РФ в гривнах минимальная з/п 2000 грн. А у нас? Сидим на чужих энергоресурсах- уже б молчали.

Не усе там так глагдо, как кажется. Вы, наверное, ездили в Белгород?
А ресурсы нихрена не чужие: мы их покупаем, а до распада СССР качали нашу Шебелинку и другие места. Тут еще вопрос о чужих/своих!

Об УКВ.
Развивать УКВ, по моему мнению, нет смысла: выпускать приемные устройства сугубо для нас никто не будет. В России поставлено все это на широкую ногу из-за пропаганды, но и те ребята уже одумались и все новые частоты ВГТРК получает на ФМ. На УКВ из новых частот забивает себе только партийное "Народное радио" (КПРФ).

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 16 мар 2008, 22:47 
Активный писатель
Активный писатель

Lixey писал(а):
А щодо демократії, то я Вас трішечки розчарую. Демократією ні у нас, ні тим паче в Росії навіть не пахне. Точніше, у нас демократія "файна", а у них - "суверенная". Але у нас є бодай маленька перспектива колись стати демократією, а в Росії я не бачу навіть цього. Дуже прикро. У мене в Росії близькі люди живуть і я дуже хотів би, щоб вони жили у благополучній, демократичній державі. Але передумов я поки не бачу.

А кто сказал что в стране должна быть именно демократия??? :?: Существует много разных форм правления. И я считаю демократическую форму правления абсолютно не подходящей России. Считаю что России больше подходит монархическая модель. А с демократией в России далеко не уйдёшь. Страна затрещит по швам сразу. России нужен царь. Как это было всегда :!:
Угу, тільки яка народові користь від авторитаризму. :?: Часто можна почути подібну думку. Але я не вважаю, що Росія розвалиться. Деякі регіони (як Кавказ) справді можуть відділитися, але чи варто Росії їх тримати?Мені здається, Росії без них тільки легше стане. А загалом Росія не розвалиться, бо повсюдно росіяни складають більшість населення. Який там сепаратизм, якщо малі народи Росії майже повністю асимільовано? А "добрий цар"- це міф. Не було в Росії добре за царів. Було кріпосне право, національне та релігійне гноблення і відсталість від Європи. Ви такого майбутнього для Росії хочите :?:

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 16 мар 2008, 22:50 
Новичок

Подивився. Дуже прикро :( Я думав, проблема лише в тому, щоб знайти кошти. Виявляється, доведеться ще й частоти наново "вибивати"...
А чому дві мережі - це абсурд? Якщо одна станція матиме частоти одночасно в двох діапазонах, звісно абсурд. Але ж у "нижньому" і "верхньому" діапазонах можуть працювати зовсім різні станції!

Розумієте що усі приймайчі що сертифікуються повинні мати обидва стандарти, але цього немає, через що більшість слухачів немають змоги чути УКХ, та й не потрібен цей стандарт, бо немає у нас стільки радіостанцій щоб заповнити 29 МГц полоси. краще його під цифру віддати

Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 56 ]  На страницу 1, 2, 3  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа